Links

Het Register AC is onafhankelijk en is dus niet gebonden aan enig (commercieel) opleidingsinstituut, bedrijf of belangenorganisatie.

De VRC is de organisatie van Registercontrollers (RC).

www.vrc.nl

Vereniging van Registercontrollers – We are finance

Er is steeds meer vraag naar Registercontrollers. Een opleiding tot RC is daarom een goede investering. Bekijk hier de mogelijkheden. www.vrc.nl

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

is de organisatie van registeraccountants (RA) en accountants-administratieconsulenten (AA). www.nba.nl

Financials for Financials

Met de vereniging Financials for Financials (voorheen NGA) vindt regelmatig overleg plaats en er wordt collegiaal samengewerkt, wat in het voordeel is van beide partijen.
Register AC beveelt een lidmaatschap van Financials for Financials aan, omdat deze vereniging vele activiteiten organiseert die aansluiten bij de doelstellingen van de Stichting. De studiebijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en workshops helpen de AC om kennis en vaardigheden op peil te houden, te actualiseren en te vergroten.
Meer informatie kunt u vinden onder www.financialsforfinancials.nl.

Vakmedianet

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken zij meer dan 900.000 professionals en beslissers in alle branches. Vakmedianet is o.a. uitgever van cm:, het vakblad dat ingeschrevenen van het Register AC ontvangen.

LinkedIn

Ingeschreven controllers kunnen zich aansluiten bij de Register AC-groep op LinkedIn.


Register AC Hartweg 2 3762 SE Soest Tel: 036-5330130 Email: secretariaat@srac.nl