Voordelen

De AC-titel is van toegevoegde waarde voor uw loopbaan. Het helpt bij het maken van stappen in de carrière, omdat u zich onderscheidt ten opzichte van collega’s. Met de titel accentueert u kwaliteit en laat u zien te staan voor betrouwbaarheid en een actieve bijdrage in het vakgebied.

Contacten met collega controllers

Het Register AC organiseert inspirerende bijeenkomsten over het vakgebied. Bijvoorbeeld bekende ondernemers die een kijkje geven in hun ideeënwereld en de ontwikkeling en implementatie van strategieën. Maar ook toonaangevende collega’s die hun visie geven op een deelterrein, zoals integriteit. Continue professionalisering van de beroepsgroep controllers is ook hier de focus. Als AC wordt u uitgenodigd deze bijeenkomsten bij te wonen. Ingeschrevenen kunnen ook (met korting) deelnemen aan diverse activiteiten die van belang zijn voor het bijblijven van de AC, zoals de Nationale Controllersdag.

CM

De AC-ingeschrevenen ontvangen het vaktijdschrift CM: (CM: is ontstaan uit Tijdschrift Controlling, Tijdschrift Administratie en Controllers Magazine). Als financieel professional heeft u een essentiële functie binnen een organisatie met vele uitdagingen. Vakkennis is noodzaak en de informatiebehoefte blijft veranderen. Hét antwoord is het platform cm: met onder andere cmweb.nl online en de uitgave van het vaktijdschrift 10x per jaar.


Register AC Camerastraat 23 1322 BB Almere Tel: 036-5330130 Email: secretariaat@srac.nl