Controllersdag 2023

Duurzaam organiseren: de controller als verbinder 

De Nationale Controllersdag is hét event voor controllers en andere financials om inspiratie op te doen voor de toekomst! De maatschappelijke turbulentie en de actuele ontwikkelingen rondom duurzaamheid en digitalisering resoneren door in organisaties. Dat zorgt voor veranderingen en innovaties, maar ook voor onzekerheden en hard werken. Eén ding is zeker, u kunt daar als controller een belangrijke verbindende rol in spelen!

Strategie, inspiratie en praktijk van duurzaamheid 

We hebben een mooi gevarieerd programma voor u samengesteld waarbij strategie, inspiratie en de praktijk elkaar afwisselen. De focus ligt daarbij op alle aspecten van duurzaamheid en de rol van controllers en financials daarin. Zo zoomt Mathijs Bouman in op de Nederlandse economie in 2023 en kijkt Sander Heijne vooruit naar een economie waar de bloei van de samenleving centraal staat.

CFO Janneke Hermes vertelt alles over de praktijk van de energietransitie bij Gasunie en Elke Geraerts legt uit hoe het omarmen van een crisis dé kans voor een echte transformatie is. Filosoof Karim Benammar sluit de dag af met een inspirerende presentatie over het vormgeven van de toekomst. Hij stelt de vraag: ‘Hoe kunnen we in ons werk wezenlijk verschil maken?’

Datum: 15 juni 2023

Locatie: InnStyle, Herenweg 55, 3602 AN Maarssen


Register AC Hartweg 2 3762 SE Soest Tel: 036-5330130 Email: secretariaat@srac.nl